Quesadillas zijn eigenlijk tosti's van wraps maar dan nog beter! Je kunt er zoveel mee variëren als je wil. Ideaal om restjes uit de koelkast in te verwerken. Ik had nog wat feta en spinazie liggen en maakte er deze heerlijke quesadillas mee!
Ingrediënten:
2 personen
200 gr feta
1 rode ui
100 gr verse spinazie
100 gr geraspte kaas
grote wraps
peper en zout
olijfolie
Bereidingswijze:
1. Snij de rode ui in halve ringen en fruit deze aan in een beetje olijfolie. Voeg vervolgens de spinazie toe, bak deze 5 minuten tot deze goed geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.
2. Haal het ui/spinaziemengsel uit de pan en zet apart in een bakje. Leg de wrap in de pan en beleg voor de helft met feta, spinazie/ui mengsel en een handvol geraspte kaas. Vouw de wrap vervolgens dubbel. Herhaal dit met nog een wrap zodat je twee dubbelgevouwen wraps in één pan hebt.
Ik kreeg laatst deze tip op de quesadillas dubbel te vouwen en dit eet en bakt echt veel makkelijker!
Bak aan beide kanten voor 3-4 minuten op middelhoog vuur tot beide kanten goudbruin zijn.
5. Serveer eventueel met chilisaus en smullen maar!
Lekker ite!
Reactie plaatsen
Reacties