Soms hebben we geen zin om uitgebreid te koken of willen we eens iets anders voor de lunch. Dan zijn deze carpaccio wraps ideaal ook voor onderweg! Je hoeft het alleen maar even samen te stellen en je bent klaar. In dit artikel zitten zelfs twee recepten want met Parmaham is het ook heerlijk!
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/n/v/temp-pjdoheyvvbubwhmugkmx/u0iltl/IMG_3828.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1315%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=780&height=534)
Ingrediënten:
voor 2 personen
4 tortilla wraps
75 gr rucola
120 gr carpaccio
100 gr pesto
100 gr Parmigiano reggiano vlokken (Parmezaanse kaas)
handje pijnboompitten
Bereidingswijze:
1. Leg een wrap neer en verdeel 2 el pesto in een lijn over de wrap, besprenkel met een beetje Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
2. Leg 2-3 plakken carpaccio in een lijn er naast en vervolgens een handje rucola.
3. Rol de wrap op en snij doormidden. Herhaal tot de wraps op zijn.
Lekker ite!
PS: Ook heel lekker met Parmaham zie de foto hieronder. :)
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/n/v/temp-pjdoheyvvbubwhmugkmx/hhsx6f/IMG_3830.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C938%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=780&height=381)
Reactie plaatsen
Reacties