Dit keer een lekker recept die in 10 minuten op tafel kan staan. Je kunt deze salade met warme noodles eten maar ook heel goed als koud gerecht.
Ingrediënten:
voor 2 personen
2 deelblokken noodles
halve komkommer
rode paprika
rode ui
sap van 1 limoen
optioneel: koriander
Saus:
60 ml soja saus
60 ml chili saus
2 el rijst azijn
3 el sesamolie
2 el pindakaas
1 tl chili olie
4 tenen knoflook
Bereidingswijze:
1. Bereidt de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Pers of snij de knoflook fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de saus in een steelpan. Verwarm de saus op laag vuur zodat de pindakaas goed vermengd is met de rest.
3. Snij de komkommer, paprika en ui in kleine stukjes. Doe dit in een grote kom samen met het sap van 1 limoen.
4. Doe de noodles in de kom en meng alles door elkaar samen met de saus. Serveer eventueel met koriander en klaar is het gerecht!
lekker ite!
Reactie plaatsen
Reacties