Thaise groene curry met vis

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 om 12:53

Dit Thaise gerecht kun je klaarmaken in de tijd dat je de rijst aan het koken bent! Binnen 10 minuten heb je een gezonde maaltijd klaarstaan die ook nog lekker is. Zelf zijn we niet zo gek op vis, maar witvis met een gerecht waar veel smaak in zit lusten we wel. Dit gerecht is wel pittig!

Ingrediënten

voor 2-3 personen
2 tl Thaise groene curry pasta

200 gram sugar snaps

100 gram taugé

400 gr witvis zonder huid (bv. pangasiusfilet)

1 rode peper

200 ml kokosmelk

vissaus naar smaak (= optioneel)

handje koriander blaadjes

rijst 

 

Bereidingswijze

1. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op het pak, de hoeveelheid hangt af van het aantal per

2. Snij de vis kleinere stukken. Doe de curry pasta in een pan en bak deze kort aan zodat de kruiden hun smaak kunnen vrijlaten. 

Voeg daarna de kokosmelk toe en breng dit aan de kook. Doe hier de sugar snaps bij en kook gedurende één minuut.

3. Voeg de vis en taugé toe en kook kort voor 3 minuten, wanneer je dit langer doet wordt de vis te droog. Breng vervolgens op smaak met een paar druppels vissaus, dit brengt meer diepgang in de saus.

4. Serveer met de rijst en de koriander. 

 

Lekker ite!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.